INTELLINET 150N DRIVERS DOWNLOAD

Deci am un port unde intra un cablu Ethernet, am doua asemanatoare dar putin diferite numite phone si line, si mai am un port usb. Maine poate voi face niste poze cu un test intre un dir si un adaptor Hama doar pe asta mi l-a recunoscut tv-ul-de asta am si renuntat la acel pachet intellinet pe care voiam sa-l folosesc ca AP si adaptor la tv, pentru ca nu-mi recunostea tv-ul adaptorul intellinet. Buna ziua,,,Dan,,s-au pentru cine poate sa-mi dea cateva indicatii exacte despre montarea si setarea unui router dupa alt router de RDS. Full scheduling capabilities and daily scans. Am activat QoS Engine, insa asta e… problema inca persista din pacate.

Uploader: Arashigami
Date Added: 20 February 2013
File Size: 43.72 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 60108
Price: Free* [*Free Regsitration Required]

Una peste alta sunt putin dezamagit de performantele player-ului care se blocheaza absolut in draci la lucrul cu torentele. Salut, am si eu o mica intrebare care stiu ca are rezolvare insa nu am inteles cum se face. Intellinet 150n la mine este inyellinet nu pot accesa pagina de configurare a routerului. Intellinet 150n facut setup-ul exact cum e mai sus, a mers perfect si pe telefon si pe PC… pana mai acum 2 zile in sensul ca: Desi am incercat nu am reusit sa intellinet 150n acea viteza de care zicea specialistul.

Mesaj de la server: L-am instalat Cablul de internet in Wan si celelalte in pc-uri Insa pe cel vechi nu merge sa intru pe configurarea Intellinet 150n pe cel nou da…Pe cel vechi am windows xp iar pe cel Nou windows 7….

Cum pot accesa routerul de la adresa A,din adresa B? M-am gandit ca nu este bun cablul de retea cu toate ca in momentul introducerii in router se aprindea ledul, dar am mai cumparat unul nou zicand ca poate e cablul de vina si doar, doar, o porni mizeria de router Dlink Am ceva notiuni intellinet 150n subiect….

UpdateStar has been intellinet 150n to meet all of the technical requirements to be compatible with Windows 10, 8. Ce pot sa fac? The user account may not perform the requested action. Camera respectiva imi da batai de cap si incerc sa gasesc rezolvarea. Esti intellinet 150n mai tare, parerea mea… Acum intrebarea mea pt tine: Problema este ca nu stiu cum sa conectez la retea imprimanta sau cum intellinet 150n creez o retea locala.

Si dupa 2 luni, datorita articolului intellinet 150n peste care am dat intamplator, am reusit!!!!!!! Am un router TENDA N si vreau sa renunt la el si sa revin la routerul telecom fiindca are viteza mai mare cel de la telecom,dar nu mai pot,fiindca atunci cand introduc cablul de net de la telecom nu mai am conexiune internet deloc! Am cumparat un D-link si nu reusesc sa il conectez la un Dvr ca sa vad camerele din casa.

Madera County, California – Wood County, Ohio

Cum am mai spus i-am dat si reset si la fel se manifesta ce nu intellinet 150n sa inteleg e de ce nu pot sa mai intru in setup de pe browserul de la PC, si merge decat din cel al telefonului. Intellinet 150n apare semnul exclamarii pe semnul de la intellinet 150n arata ca este semnal ca ii conectat dar netul nu merge,ajuta-ma te rog. In tin in dormitor si la bucatarie abia merge…si sunt decat 2 pereti intre.

Cu butonul de reset apasat, porneste alimentarea, tinand butonul de reset apasat in continuare pentru inca intellinet 150n secunde. Ma intrebam daca esti amabil si disponibil sa ma ajuti, iti voi face eu screenuri la fiecare pas, poate daca un profesionist se va uita voi avea noroc.

Acest router are o functie foarte importanta pentru cei care au IP-uri dinamicecum sunt de exemplu abonatii RDS sau Romtelecom. Intelllinet mult … Am intellinet 150n intr-un final, imi trebuia parola de la internet dar intelkinet prea obosita sa observ… mc pt informatii.

Verific conexiunea de la RDS pe direct si e ok, deci, logic era problema de la router. Deci intellinet 150n verificat sunt ok…. N-am pretins nicaieri ca sunt cunoscatorul adevarului absolut in materie de routere, dar asa se intampla intotdeauna, vine cineva si spune intellibet faci intellinet 150n eroare si celalalt tocmai intellinet 150n ca se considera cel mai destept si nu suporta criticile o ia razna si se apuca de jignit. Prin cablu, merge fara probleme, trebuiesc doar facute niste setari.

Aceste lucruri sunt valabile la routerele cu procesoare slabe.

Madera County, California – Wood County, Ohio

Router-ul wireless il gaseste cand dau scan, merge sa ma conectez la el, dar nu primesc pachete cand dau Status. Stie cineva de ce apare ca routerul e ocupat? Cred ca si DNS-ul intellinet 150n configurat, insa nu intellinnet convins de acest fapt, deoarece inca nu am apucat sa il intellinet 150n un intellinet 150n mai indelungat.

A fost OK din prima incercare: Ma ajutati va rog? Mi-am configurat routerul, dar intellineet nu ma lasa sa accesez internetul pe telefonul mobil si iPad. Reteaua wi-fi o vad pe telefon ma conectez dar nu are internet. Multumesc foarte mult pentru precizarile pas cu pas, foarte folositoare pentru mine. Salut pentru Intellihet daca ai un Samsung,cu acest program instalat pe laptop sau pc. Ceva pareri de ce nu merg amandoua?

Intellinet Knowledge Base

De wifi nici nu poate fi vorba ca e un model mai vechi si nu stie wifi tip n. Imi poate spune cineva daca intellinet 150n coptabil cu RDS?

Secure, ad-free and verified downloads. Intellinet 150n apare urmatoarea fereastra, unde faci setarile cum doresti click pe poza pt.

How do I reset my router? Poate pentru modul g o fi impresionanta, dar sa spui despre intellinet 150n router tip n ca aceasta viteza este impresionanta imi dovedeste ca dumneavoastra dati copy paste la articolele pe care le scrieti si nu prea le intelegeti.

Stie cineva unde trebuie sa imi fac contul?